söndag 28 februari 2010

Söndagslunch

Gjorde en riktig traditionell söndagslunch: ”mos” på blomkål och palsternacka med marinerad svamp, sallad på morot och äpple och till och med en sås (på pumpakärnor och soltorkade tomater). Det blev riktigt gott. Traditionell men raw food ;)

Grönsaksomelett (hade några äggvitor att ta hand om efter kakbaket) gjorde slut på den lilla mängd majs som var i burken och på avokadon. Jag är dock väldigt dålig på att göra omelett, i alla fall när det gäller utseendet, så det blir ingen bild.

Och så de numera obligatoriska sopporna: först en trattkantarellsoppa (hittade frysta trattisar i affären, har aldrig sett det tidigare!). Sen en klar grönsakssoppa, som tog slut på blomkålen.

Jag har också provat att blanda till någon drink med blå curaco, men hittills inget gott.

Nedräkning: 2 + 12 - 3 = 2 + 9 st.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar